News

Vaelg Led downlight eller Ledt spotlight for Home Decoration

Vælg Led- downlight eller Ledt spotlight for Home Decoration


Hjemme dekoration, lys og lys bruges mest.På den ene side fordi der i hjemmet er behov for hjælpebelysningsartikler som f.eks. lys og projektører, på den anden side er nedlys ikke begrænset af dekorationsstilen.Grundlæggende er alle dekorationsformer egnede til brug.Downlys og projektører er alle i én stil, hvilket resulterer i mest brug af downlys og projektører.


Ikke blot, at downlights og spotlights også bruges på mange kommercielle steder, såsom indkøbscentre, butikker, kontorbygninger, hoteller, restauranter osv. Men i købet er mange ejere forvirrede over lighederne og forskellene mellem de to,Så her vil jeg dele lighederne og forskellene mellem LED-lamper og LED-lamper og købe vejledning.


Hvorfor vælge LED-lamper og LED-lamper?Da LED har mange fordele, energibesparelse, miljøbeskyttelse, ikke-infrarød UV, ren lys farve, intelligent dæmpning og farvejustering osv., kan det specifikt spare mere end 90% energi end glødelamper, og mere end 50% energibesparelser end de fluorescerende lamper, der bruges tidligere.Lang levetid, teoretisk liv kan nå 50,000 timer, dybest set ikke behøver at ændre lampen for en levetid.


Derfor har disse fordele fået lysdioder til at blive mainstream, og glødelamper og fluorescerende energibesparende lamper er blevet udskiftet den ene efter den anden.Derfor fokuserer denne artikel hovedsagelig på lysdioder og spotlys.


Brugertilpasset Led- downlight


Følgende er den formelle indførelse af de samme og forskelle i LED-lamper og -lamper samt monteringsinstruktioner


Downlys og projektører er meget ens i strukturen.De består af overfladeringe, lampekroppe, radiatorer, lyskilder, strømforsyning osv. Anlægsmetoderne er for det meste indlejrede anlæg, dvs. indlejret i loftet, kun overfladeringen eksponeres, så den ikke beskadiger loftet og rummet ser rent ud.


Den største forskel mellem brugertilpassede lyskilder og projektører er forskellen i lysets vinkel, hvilket gør en forskel i strukturen!


Dimmable LED downlight: Det bruges hovedsageligt til at give ensartet lys, ligesom solen skinner alt!Men lyset kan ikke være så stort som solen, så det er designet fra lysets vinkel.Den lysemitterende vinkel er generelt stor, sædvanligvis omkring 120 grader.Det er almindeligt at bruge akryl-masker på denne måde, så der kan opnås ensartet lys, og lyset er blødt og ikke blændende.


Spotlys: Det er hovedsageligt gennem lille vinkel stærkt lys at fremhæve nøgleobjekter som f.eks. tv-baggrundsvægge, vægmalerier, prydplanter, varer osv., eller at øge lys og mørk kontrast i rummet for at skabe en atmosfære.Som flagskibslageret af tøj med stort navn er lys og mørk kontrast meget stærk.


For at opnå denne effekt er den lysende vinkel i rampelyset generelt lille, sædvanligvis 30-60 grader.På denne måde, selv om den har samme kraft og samme mængde lys som lignende lyskilder, er det oplyste område lille og lysstyrken er høj.Med hensyn til struktur anvender rampelyset ofte en linse eller en reflektiv skål for at opnå en lille vinkel, og sædvanligvis kan belysningsvinklen justeres, så bestrålingsmålet under installationen kan justeres efter behov.

CATEGORIES

Contact Us

Contact: Mr. Cooper

Phone: +86-13424389859(WhatsApp and Skype)

Tel: +86-13424389859(WhatsApp and Skype)

Email: sales@covanns.com; infocovanns@163.com

Add: Room 808-16, Hai Yuan Innovation Center, NO. 8 Fu An Avenue, He Hua Community, Ping Hu Street, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China 518000

Scan the qr codeClose
the qr code