News

Valj Ledd nedstangning eller Ledd Spotlight for hemdekoration

Välj Ledd nedstängning eller Ledd Spotlight för hemdekoration


Inomhusdekoration, lampor och strålkastare används mest.Å ena sidan, eftersom hjälpbelysningsartiklar som lampor och strålkastare behövs i hemmet, begränsas inte belysningen nedåt av dekorationsstilen å andra sidan.I princip är varje dekorationsstil lämplig för användning.Nedljus och strålkastare är alla-i-en-stil, vilket resulterar i den största användningen av lampor och strålkastare.


Inte bara att lampor och strålkastare också används på många kommersiella platser, såsom köpcentrum, butiker, kontorsbyggnader, hotell, restauranger osv. Vid köpet är dock många ägare förvirrade över likheterna och skillnaderna mellan de två,Så här kommer jag att dela likheterna och skillnaderna mellan LED-lampor och LED-strålkastare och köpa vägledning.


Varför välja lysdioder och lysdioder?Eftersom lysdiod har många fördelar, energibesparing, miljöskydd, icke-infraröd UV, ren ljusfärg, intelligent dimning och färgjustering osv. kan den särskilt spara mer än 90% energi än glödlampor, och mer än 50% energibesparing än de lysrör som används tidigare.Ett långt liv, ett teoretiskt liv kan nå 50-000 timmar, i grund och botten behöver inte byta lamp a för en livstid.


Därför har dessa fördelar lett till att lysdioder har blivit konventionella, och glödlampor och lysrör har ersatts en efter en.Därför är denna artikel främst inriktad på lysdioder och strålkastare.


Anpassat Lednerljus


Följande är den formella introduktionen av samma och skillnaderna mellan lysdioder och strålkastare samt installationsanvisningar


Nedljus och strålkastare är väldigt lika i strukturen.De består av ytringar, lampkroppar, kylare, ljuskällor, kraftaggregat osv. Installationsmetoderna är mestadels inbäddade installationer, dvs. inbäddade i taket, endast ytringen är exponerad för att inte skada taket och rumsutseendet.


Den största skillnaden mellan anpassade strålkastare och strålkastare är skillnaden i ljusets vinkel, som gör skillnad i struktur!


Dimmable LED-ljus: Det används främst för att ge enhetligt ljus, precis som solen, allt skiner!Men nattljuset kan inte vara lika stort som solen, så det är utformat från ljusvinkeln.Den ljusavgivande vinkeln är i allmänhet stor, vanligtvis runt 120 grader.Akryliska masker används ofta på detta sätt så att enhetligt ljus kan erhållas, och ljuset är mjukt och inte bländande.


Strålkastare: Det är främst genom svagt vinkelstarkt ljus som belyser viktiga objekt som tv-bakgrundsväggar, väggmålningar, prydnader, varor osv. eller för att öka ljuskontrasten och den mörka kontrasten i rymden för att skapa en atmosfär.Som flaggskeppsbutiken med stora klädesplagg är ljuset och den mörka kontrasten mycket stark.


För att uppnå denna effekt är strålkastarens infallsvinkel i allmänhet liten, vanligtvis 30-60 grader.På detta sätt är det upplysta området litet och ljusstyrkan är hög, även om det har samma kraft och samma mängd ljus som liknande lampor.När det gäller strukturen använder strålkastarljuset ofta en lins eller en reflekterande skål för att få en liten vinkling, och normalt kan belysningsvinkeln justeras så att bestrålobjektet kan justeras vid behov under installationen.

CATEGORIES

Contact Us

Contact: Mr. Cooper

Phone: +86-13424389859(WhatsApp and Skype)

Tel: +86-13424389859(WhatsApp and Skype)

Email: sales@covanns.com; infocovanns@163.com

Add: Room 808-16, Hai Yuan Innovation Center, NO. 8 Fu An Avenue, He Hua Community, Ping Hu Street, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China 518000

Scan the qr codeClose
the qr code